Εγκαίνια Παρασκευή 26, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, ώρα 19:00- 23:00.

Share it!

Ολόκληρη η συλλογή έργων της daddolie θα βρίσκεται εκεί σε μόνιμη βάση, αλλά και ποικιλία μικροαντικειμένων, στεγασμένα σ’ έναν ζεστό και φιλικό χώρο που σκοπό έχει να μειώσει τις αποστάσεις μεταξύ κοινού και καλλιτέχνη, να ξανακάνει προσιτή τη Τέχνη όχι μόνο για θέαση, αλλά και για αγορά.

Τα 500 και πλέον έργα που κατακλύζουν τους τοίχους, παίρνουν τη δική τους ζωή και διαμορφώνουν μια ατμόσφαιρα που παίζει μεταξύ Ατελιέ, Γκαλερί και σπιτιού. Ο φωτισμός είναι μελετημένος ώστε να αναδεικνύει τα έργα χωρίς να τα επιβάλει. Ο επισκέπτης μπορεί να χαθεί μέσα σε μια θάλασσα εικόνων ξεχνώντας έστω για λίγο την μουντή καθημερινότητα και φεύγοντας να πάρει μαζί του όχι μόνο αναμνήσεις αλλά και αυθεντικά έργα, εκτυπώσεις, χρηστικά αντικείμενα, όλα σε προσιτές τιμές και με τη σφραγίδα ποιότητας daddolie.

Η daddolie είναι αυτοδίδακτη ζωγράφος με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων. Γεννημένη στα Εξάρχεια, επιστρέφει στη βάση της και θα βρίσκεται στο χώρο για να εδραιωθεί μια πιο προσωπική σχέση δημιουργού-θεατή.

Ώρες και ημέρες λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή:  17:00-22:00 ή κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211 4189 391 και 6981 71 3797

website: https://daddolie.art