Εταιρεία Συγγραφέων και το Επιγραφικό Μουσείο συνδιοργανώνουν τον Τέταρτο Κύκλο Επιμορφωτικών Διαλέξεων τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2024 που περιλαμβάνει τρεις ομιλίες με θέμα Έρωτες Τοπίων: η ανακάλυψη του εαυτού από τον Πρέσβη επί τιμή και ποιητή Γιώργο Βέη, ο οποίος είναι και μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων.

Οι διαλέξεις προγραμματίζονται για τις 20, 27 Μαρτίου και 3 Απριλίου 2024 και θα δοθούν στην αίθουσα διαλέξεων του Επιγραφικού Μουσείου, Τοσίτσα 1 (είσοδος ΚΕΜ: Κέντρο Επιγραφικών Μελετών) στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η πρώτη διάλεξη έχει τίτλο Στην επικράτεια της Ινδοκίνας. Η γραφή ως οριακή ανάπλαση τοπίου. Το στοίχημα της μη λήθης. Δεκατρία χρόνια παραμονής στην Ασία: ο κάναββος των μαρτυριών.

Η δεύτερη διάλεξη έχει τίτλο Περίπατοι στη Μογγολία και στην Ιαπωνία. Στο εσωτερικό γοητευτικών χωροταξιών. Επισκέψεις στο άλλο – ίδιο – διαφορετικό. Η άπω συγκινησιακή σκηνή.

Η τρίτη διάλεξη έχει τίτλο Επτά χρόνια στο Μανχάταν. Γραμματικές εικόνες από πάρα πολύ κοντά. Πρίσματα οραμάτων. Ατλαντικές αισθήσεις.

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 θα δοθεί η πρώτη διάλεξη με τίτλο Στην επικράτεια της Ινδοκίνας.

Η παρακολούθηση όλων των διαλέξεων είναι δωρεάν. Απαιτείται η κράτηση θέσεων. Για δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επικοινωνείτε με τη συντονίστρια των διαλέξεων κ. Αγγελική Στρατηγοπούλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Σε περίπτωση συμπλήρωσης των θέσεων θα λάβετε αρνητική απάντηση μέσω email. Διαφορετικά η συμμετοχή σας γίνεται δεκτή.

Share This Story, Choose Your Platform!