Τίτλος:
Συνταγές του λαδιού και της ελιάς
Συγγραφέας:
Μαρία Καράμπελα
Είδος:
Λαογραφία
Εκδότης:
Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς
Έτος έκδοσης:
2007
Σελίδες:
37
Διαστάσεις:
13.5 x 24 εκ.
Με γνώμονα την ελιά και το ελαιόλαδο, η Μαρία Καράμπελα μας ταξιδεύει στον κόσμο των γεύσεων και της γαστρονομίας. Ορεκτικά, σαλάτες, πίτες, κυρίως πιάτα και επιδόρπια συνθέτουν μια μοναδική γευστική παρακαταθήκη της μεσογειακής κουζίνας αλλά και τρόπου υγιεινής διατροφής.
Leave A Comment