Η ανοιχτή συζήτηση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας),  στο πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης του Τάκη Γιαλελή, με τίτλο Η πιθανότητα του φόβου” θα γίνει την Παρασκευή,

27 Ιανουαρίου 2023, ώρα 20:00, στον 1ο όροφο του Ιδρύματος, στον χώρο που λειτουργεί η έκθεση.

Με την πρόσκληση για ανοιχτή συζήτηση επιδιώκεται η  ενεργός συμμετοχή του κοινού για ουσιαστική συζήτηση και δημιουργική ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων για τον Φόβο  που είναι το θέμα που πραγματεύεται ο Τάκης Γιαλελής στην ενότητα των έργων του.

Τα έργα που εκτίθενται δημιουργήθηκαν στη μεγάλη πλειοψηφία τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας του covid-19, και όπως σημειώνει στον κατάλογο της έκθεσης η Πρόεδρος ΔΣ και Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Ξένια Καλδάρα

« Το εγχείρημα του Τάκη Γιαλελή αποτελεί παράδειγμα δημιουργικότητας

….. ανέδειξε το κυρίαρχο θέμα που γέννησε η συνθήκη που βιώσαμε, τον ΦΟΒΟ!! Τον φόβο τον υπαρξιακό, τον μεταφυσικό, την φανταστική ή την πραγματική απειλή που υφέρπει και δημιουργεί ιδιαίτερα συναισθήματα έντασης για τον κάθε έναν από εμάς».

Ομιλητές θα είναι η Μπία Παπαδοπούλου, Ιστορικός Τέχνης, η Μαρία Λουτζακλή, Ψυχαναλύτρια -Ψυχοθεραπεύτρια και ο Αρχιτέκτονας-εικαστικός καλλιτέχνης Τάκης Γιαλελής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

στον 1ο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

ΘΕΜΑ: Η πιθανότητα του φόβου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Ώρα :20:00

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!