Ο φοιτητικός διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Student InnovatorsSINN2024 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα 010, κτήριο ΚΟΔ 07.

Το Student Innovators (Sinn2024) είναι ο εσωτερικός φοιτητικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης.

Ο διαγωνισμός  αφορά καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες σε πρώιμο στάδιο και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι φοιτητές και οι φοιτήτριες παρουσιάζουν  δημιουργικές ιδέες και καινοτόμες λύσεις σε μια 5-λεπτη δημόσια παρουσίαση (Pitch). Το Sinn 2024 φιλοδοξεί και φέτος να προσελκύσει τις ομάδες φοιτητών/ριών που παρακολουθούν τα μαθήματα Επιχειρηματικότητας που προσφέρονται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας αλλά και όλους τους/τις φοιτητές/ριες που ενδιαφέρονται γενικότερα για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Ο διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία για προβολή ιδεών και καινοτομιών που αναπτύσσονται στο πλαίσιο μαθημάτων, εργασιών κ.λπ.

Στόχος είναι ο διαγωνισμός αυτός να γίνει βήμα για προβολή ολοένα και καλύτερων ιδεών και καινοτομιών που αναπτύσσουν τα μέλη της φοιτητικής κοινότητας και παράλληλα να ενισχύσει τις προσπάθειες για τη δημιουργία μιας σταθερής ροής ‘νέων χαρισματικών επιχειρηματιών’ μέσα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν: Σκοπιμότητα της ιδέας, Πειστικό και οικονομικά αποδοτικό σχέδιο υλοποίησης, Σύσταση της ομάδας, Δεξιότητες Επικοινωνίας/Παρουσίασης, Κατανόηση της αγοράς και Καινοτομία της ιδέας και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Περισσότερες πληροφορίες για τους στόχους, την διαδικασία και τους συντελεστές του διαγωνισμού, όπως επίσης και για να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, μπορείτε να δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://c4e.org.cy/sinn/

Share This Story, Choose Your Platform!