Σημαντικά νέα για την ελληνική τέχνη!

Ο εικαστικός -ζωγράφος Περικλής Κωστόπουλος συμμετέχει σε  διεθνή έκθεση 220 καλλιτεχνών στο “ΜIDECIANT Museum’’ της πόλης Θουένκα (Cuenca) στην Ισπανία. Η έκθεση  με τίτλο ‘’Mail Art/ Tribute to Ibirico’’ θα διαρκέσει έως τις 26 Νοεμβρίου και το έργο του Κωστόπουλου μετά το πέρας της έκθεσης θα ενταχθεί στην μόνιμη συλλογή του Ισπανικού Μουσείου.

Η Ιστορικός Τέχνης και Τεχνοκριτικός Ντόρα Ηλιοπούλου-Ρογκάν επισημαίνει σχετικά με τη σημαντικότητα του έργου του Περικλή Κωστόπουλου:

“Τα έργα του Περικλή Κωστόπουλου αποτελούν εκρήξεις χρώματος και ψυχισμού. Οι εκτινάξεις του χρώματος είναι μεγαλειώδεις, αυθεντικές και μεγαλόπνοες. Υποβάλλουν ανεξάντλητες εντυπώσεις, συνειρμούς, εμπειρίες, καταστάσεις. Το κυριότερο όμως είναι ότι η δουλειά του είναι απόλυτα προσωπική και στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης έχει κατορθώσει να διατηρήσει μια απόλυτα δική της προσωπικότητα.”

Περισσότερες Πληροφορίες: http://perikliscostopoulos.gr/bio_gr.html , http://www.mide.uclm.es/, https://www.facebook.com/profile.php?id=100057698580143

Share This Story, Choose Your Platform!