Share it!

 

Η Stefanidou Tsoukala Gallery

με έργα του Αλέκου Φασιανού

στην PAD Paris Art & Design 2022

Η StefanidouTsoukalaGallery, αναβιώνει την ιδιαίτερη αισθητική του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη Αλέκου Φασιανού, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο διάλογο μεταξύ των έργων και του επισκέπτη, τα οποία προβάλλονται μοναδικά στη φετινή έκθεση για το design, PADParisArt&Design2022.

Η σημαντικότερη φουάρ του κλάδου PAD Design and Artδιοργανώνεται φέτος με φυσική παρουσία στο Παρίσι και η Stefanidou Tsoukala Gallery συνεχίζει την αδιάλειπτη συμμετοχή της στη διοργάνωση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

O χαρακτηριστικός Cavalierτου Αλέκου Φασιανού ταξιδεύει στο Παρίσι, αναβιώνοντας εικόνες, που συνδέουν μέσα από την ιδιαίτερη ματιά του καλλιτέχνη την Ελληνική μυθολογία με το σύγχρονο κόσμο. Με όχημα τα εμβληματικά του έργα, η τέχνη ακολουθώντας τις αρχές του design, μετουσιώνεται σε αντικείμενο, γοητεύοντας το θεατή.

Η StefanidouTsoukalaGalleryδημιουργεί φέτος ένα αξιομνημόνευτο περίπτερο με κυρίαρχο τον ελληνικό χαρακτήρα, όπου οι μοναδικές δημιουργίες του Αλέκου Φασιανού συνδυάζονται αρμονικά με VSTdesignobjects.

Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τα έργα της Stefanidou Tsoukala Gallery στο stand 17/Tuileries.

HPAD Design and Artθα διαρκέσει από τις 05 Απριλίου έως τις 10 Απριλίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες: 

αία* relate team

ΜυρτώΓκόνου | 210 7418947 &[email protected]

Τατιάνα Πέππα | 210 7418959 &[email protected]

Ιωάννα Χατζημανωλάκη | 210 7418988&[email protected]

4, Akadimias, 106 71, Athens GR

www.aea.gr