Στο κορυφαίο, διεθνές εικαστικό γεγονός LA Art Show,  που πραγματοποιείται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ, από τις 15-19 Φεβρουαρίου συμμετέχει η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, εκπροσωπώντας κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς εικαστικούς καλλιτέχνες.

Το LA Art Show αποτελεί σημαντική διοργάνωση, από την οποία αναφύονται οι σύγχρονες τάσεις στην παγκόσμια τέχνη, ενώ συμμετέχουν σημαντικές γκαλερί τόσο από την Αμερική, όσο και από την Ευρώπη και από τον υπόλοιπο πλανήτη.

Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts συμμετέχει με το περίπτερο Νο 918, στο Ευρωπαϊκό τμήμα, ανάμεσα σε ονομαστές αίθουσες τέχνης από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Όπως σημειώνει ο γκαλερίστας Γρηγόρης Καπόπουλος: «το Λος Άντζελες μέσα από την κορυφαία αυτή διοργάνωση αναδεικνύεται ως παγκοσμίου φήμης προορισμό για την τέχνη και θέλαμε να δώσουμε το παρών με κορυφαίες επιλογές καλλιτεχνών, που ανταποκρίνονται απόλυτα στο πνεύμα της διοργάνωσης, για παρουσίαση των σύγχρονων κινημάτων της τέχνης».

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που παρουσιάζει η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts είναι οι: Jeff Koons, Mr. Brainwash, R. Orlinski, C. Bouteiller, Erro, Segui, Carole Feuerman, Αλέκος Φασιανός, Δημήτρης Γέρος, Κωστής Γεωργίου, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Μαρία ΦΙλοπούλου, Sonke και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες που εκπροσωπεί, με χαρακτηριστικά τους έργα, που αποτελούν σήμα κατατεθέν της δουλειάς τους και ταυτόχρονα καινοτόμες προτάσεις.

Στη διεθνή αυτή διοργάνωση, συμμετέχουν περισσότερες από 120 γκαλερί, μουσεία και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί τέχνης, που εκθέτουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, έργα σε χαρτί, εγκαταστάσεις, καθώς και φωτογραφία, σχέδιο, βίντεο και περφόρμανς. Τα έργα εκτίθενται σε πολλά και διαφορετικά τμήματα με μεγαλύτερο το τμήμα «Modern and Contemporary».

Share This Story, Choose Your Platform!