Η Delirium Athens παρουσιάζει το «Hide & Seek», μια ατομική έκθεση του Socrates Sandman Sapounas.

Το Hide & Seek είναι μια σουρεαλιστική τραγωδία, που λυρικά αντιτίθεται στην άγνοια, το μίσος, τη βία και τον ρατσισμό. Ένα graphic novel βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία της οικογένειάς μου που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και διαδραματίζεται συμβολικά στο Άουσβιτς.

Μια μοναδική και προσωπική εμπειρία που επιπλέει ανάμεσα στην αρχαία ελληνική τραγωδία και τη σύγχρονη τέχνη και τα κόμικς, το Hide and Seek περνά από τα στάδια της θλίψης σε μια προσπάθεια να αναζωπυρώσει τη φλόγα της ιστορικής μνήμης και του ανθρώπινου πνεύματος.

Για την ανάδειξη του ονειρικού και κινηματογραφικού στυλ του graphic novel, το Metamorphosis: Hide & Seek θα παρουσιαστεί ως φυσική έκθεση στην γκαλερί αστικής τέχνης Delirium.athens στην καρδιά της Αθήνας!

Μια επιλογή από πρωτότυπους πίνακες, σελίδες κόμικ, μάσκες, εγκαταστάσεις και κομμάτια μικτών μέσων θα εμπλουτίσουν τον γοτθικό και σουρεαλιστικό κόσμο του Metamorphosis: Hide & Seek και προσκαλούν θεατή σε ένα μοναδικό υποσυνείδητο ταξίδι. Στην έκθεση θα παρουσιαστεί επίσης το «Totem», μια εγκατάσταση της εικαστικού Βούλας Φερεντίνου, ενω την επιμέλεια αναλαμβανει ο The Krah. Η εκθεση «Hide & Seek θα ξεκινησει την Παρασκευή 7 Απριλίου (8 με 12 το βράδυ) και θα ολοκληρωθεί στις 19 Απριλίου.

Delirium Athens gallery

Ευστράτιου Πισσά 49, Νέος Κόσμος

| Τρ.-Παρ.: 6-9 μ.μ., Σάβ.: 11 π.μ.-2 μ.μ. |

Share This Story, Choose Your Platform!