Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής με τα γιορτινά τους και με την πιο λαμπερή τους διάθεση, σας υποδέχονται σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα με αγαπημένες μελωδίες που τραγουδούν για πρώτη φορά. Από τη μαγική τους συναυλία δεν θα λείψουν τα τραγούδια από ταινίες του Disney, οι μελωδίες των Χριστουγέννων και κάποια από τα αγαπημένα τους μιούζικαλ που πάντα σκορπίζουν μαγεία στις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών.

Μαζί με τον Μάριο και τον Γιώργο μία 10μελής ορχήστρα δεξιοτεχνών σολίστ, θα ερμηνεύσει όλες τις μελωδίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζουν να γεμίζουν τον αέρα με χρυσόσκονη σε κάθε άκουσμά τους.

Μετά τη Συναυλία Φραγκούλη – Περρή «Be Our Quest», στο Foyer του πρώτου ορόφου. Θεματικός άξονας του Gala: «Christmas Carols».

Τα έσοδα θα διατεθούν στο «Άλμα Ζωής» – Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού. Κατά τη διάρκεια του Gala θα ακουστούν αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μουσικό σύνολο της Χορωδίας «Cantelena». Παράλληλα θα παρουσιαστούν έργα του γνωστού και διεθνώς καταξιωμένου ζωγράφου, Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, Ομότιμου Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και τέως Καθηγητή Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Share This Story, Choose Your Platform!