Στους δρόμους της jazz θα πορευτεί για τέσσερις ημέρες φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας με την ενότητα jazz & more να αποτελεί και φέτος ένα ακόμα σπουδαίο σταθμό στην ιστορία του θεσμού.
Σημείο αναφοράς το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στο οποίο θα φιλοξενηθούν οι εκδηλώσεις με διεθνείς συμμετοχές από την Κούβα, την Ιταλία και την Ιορδανία.

Την αυλαία των συναυλιών θα ανοίξει στις 9.30 το βράδυ την Παρασκευή 26 Μαΐου το σχήμα Georgios Tsolis and friends. Στη μπάντα συμμετέχουν οι Georgios Tsolis / piano ( Greece ) Jorge Vistel / Trunpet ( Cuba ), Francesco Angiuli / Doubla Bass (Italy ), Mauro Beggio / Drums ( Italy ) Το Σάββατο 27 Μαίου την ίδια ώρα τη σκυτάλη παίρνουν ο Vasilis Kostas & Layth Sidiq Duo. Δύο σπουδαίοι βιρτουόζοι μουσικοί και δημιουργοί διεθνούς φήμης, ο λαουτίστας Βασίλης Κώστας, υποψήφιος για Grammy 2023, και ο Ιορδανός βιολονίστας Layth Sidiq θα παρουσιάσουν το νέο έργο τους με τίτλο “STEPS”, το οποίο φέρνει κοντά τους μουσικούς κόσμους του ελληνικού παραδοσιακού, αραβικού και σύγχρονου αυτοσχεδιασμού

Η Κυριακή 28 Μαΐου θα είναι επίσης γεμάτη από jazz καθώς στη σκηνή του αίθριου στις 9.30 το βράδυ θα βρεθεί το Yiorgos Fakanas Group το οποίο απαρτίζουν οι Yiorgos Fakanas, (bass), Tάκης Πατερέλης (saxes), Σάμμυ Αμίρης(piano) και Μένιος Πασιαλής (drums).

Η ενότητα Jazz & more θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 29 Μαΐου με το Εργαστήρι Jazz από το Δημοτικό Ωδείο Πάτρας. Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του παλαιού δημοτικού νοσοκομείου στις 9.30 το βράδυ.

Προπώληση εισιτηρίων στο ticketservices.gr
Τιμές εισιτηρίων: Ατομικό εισιτήριο (και για τις τρεις ημέρες) 20,00€
Ατομικό ανά ημέρα 10,00€ . Άνεργοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών 7,00€
Ομαδικά εισιτήρια άνω των 20 ατόμων 5,00€. Άτομα με αναπηρία και ο συνοδός είσοδος δωρεάν.
Την Δευτέρα 29 Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία από το σεμινάριο Γενική είσοδος 5.00€.

Share This Story, Choose Your Platform!