Στη 13η έκδοσή του, το Borderline Festival ξεδιπλώνεται στη Στέγη και σε άλλα σημεία της Αθήνας, σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στο μέλλον της σύγχρονης μουσικής, με τη συμμετοχή νέων και ανερχόμενων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ξεπερνούν τα όρια. Σε καλλιτεχνική επιμέλεια του STEGI.RADIO. 

Από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, στην καρδιά της πόλης, μέχρι το Gagarin 205 και το Carhartt WIP Stage στο -1 της Στέγης, 19 Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες συναντιούνται σε ένα lineup που αψηφά τα είδη, όπου η Detroit techno συναντά το reggaeton και το deconstructed club. Περιπετειώδεις παραγωγοί και DJs, όπως οι aya, Sangre Nueva, AUX 88 και Rosa Pistola συναντιούνται με καλλιτέχνες της Αθήνας, όπως οι ANFS (Hybrid Set), AMKA, Frenzee και Agent Mo, δημιουργώντας μια μεγαλειώδη εμπειρία που απευθύνεται ταυτόχρονα στα αυτιά, το μυαλό και τα πόδια.

Για περισσότερο από μία δεκαετία, το Borderline Festival αξιοποιεί τα στοιχεία της φαντασίας, της μαγείας και της έκπληξης μέσα από μια σειρά DJ sets και live performances. Κοιτάζοντας μακριά και πέρα από δυστοπικές κοσμοθεωρίες, εξερευνά τους τρόπους με τους οποίους η μουσική, σαν ξόρκι, μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινή πραγματικότητα και να παραμορφώσει την αίσθηση του χρόνου και του χώρου, φέρνοντας στο φως κρυφές αφηγήσεις και προσφέροντας αλλόκοτα και ζωτικά οράματα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Σε αυτή την κατεύθυνση, από τις 26 έως τις 28 Απριλίου, το Borderline Festival 2024 υιοθετεί τη μεταμορφωτική δύναμη του μαγικού ρεαλισμού, επιστρέφοντας στην καρδιά της Αθήνας με ένα φεστιβάλ που στοχεύει να διευρύνει την πράξη της ακρόασης.

Share This Story, Choose Your Platform!