Μια συμπαραγωγή της ΚΟΑ και το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

 ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ – CHRISTOPH ESCHENBACHLANGLANG

Έργα Γκριγκ και Τσαϊκόφσκι

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

15 Ioυλίου

Ένας πραγματικός σούπερσταρ της σύγχρονης κλασικής μουσικής, ο Κινέζος πιανίστας Λανγκ Λανγκ, θα βρεθεί στις 15 Ιουλίου στη σκηνή του Ηρωδείου, σε μια συναυλία-ορόσημο για το φετινό καλοκαίρι.

Ο κορυφαίος πιανίστας θα ερμηνεύσει το δημοφιλές Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα του ΈντβαρντΓκριγκ υπό τη διεύθυνση του θρυλικού αρχιμουσικούΚρίστοφΈσενμπαχ, που ηγείται και της έντονα συναισθηματικής Τέταρτης Συμφωνίας του Τσαϊκόφσκι. Με αυτό το κορυφαίο μουσικό γεγονός η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών γιορτάζει φέτος τα 80 της χρόνια.

Christoph Eschenbach (Luca_Piva-Gallery)

Η εκρηκτική δεξιοτεχνία του, η μοντέρνα σκηνική του παρουσία και η τόλμη του να συνδυάζει πολλές φορές την κλασική μουσική με πιο σύγχρονα ακούσματα έχουν κάνει τον Λανγκ Λανγκ έναν από τους πιο επιδραστικούς και δημοφιλείς σύγχρονους πιανίστες. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι οι ανατρεπτικές ερμηνείες του, γεμάτες εκφραστικότητα και λάμψη φέρνουν την κλασική μουσική στο σήμερα και δημιουργούν ένα ακρόαμα μοναδικής αισθητικής. Κι όλα αυτά ενώ δεν του λείπουν η άψογη – σε ύψιστο βαθμό- τεχνική και το απαράμιλλο ταλέντο.

Πληροφορίες εισιτηρίων:http://aefestival.gr/plirofories-eisitirion/

Αγοράεισιτηρίων:aefestival.gr, viva.gr&public.gr

Share This Story, Choose Your Platform!