Τέχνες, Γράμματα, Πολιτισμός στην Ελλάδα

Τέχνες, Γράμματα, Πολιτισμός στην Ελλάδα

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών

Διεύθυνση: Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας
Πανεπιστήμιο Πατρών
26100 Ρίο
Τηλ.: 2610 969973/2, 2610 996732
Εmail: [email protected], [email protected]

www1.upnet.gr/index/page/id/68

Share it!

ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Αποτελεί ένα Μουσείο σύγχρονο, διαδραστικό, συμμετοχικό και δημιουργικό. Μέσα από τη μόνιμη και περιοδικές εκθέσεις για την επιστήμη, τεχνολογία, τέχνη και το περιβάλλον, εκπαιδευτικές δράσεις, εκδηλώσεις/σεμινάρια για το κοινό, τους εκπαιδευτικούς και τους φοιτητές, πανελλήνιους διαγωνισμούς, θεματικά δίκτυα, το ενημερωτικό δελτίο και τον ιστότοπο, το Μουσείο αλληλεπιδρά με την πανεπιστημιακή κοινότητα, την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία συμβάλλοντας στη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την κοινωνία και την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα. Το ΜΕΤ συμβάλει σημαντικά στη σύνδεση των τριών βαθμίδων της εκπαίδευσης, στην εκλαΐκευση της επιστήμης και στον επιστημονικό και τεχνολογικό γραμματισμό των φοιτητών, των μαθητών, των εκπαιδευτικών και της κοινωνίας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ‘Αγγλική Φιλολογία και Γλωσσολογία’ προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξετάσουν λογοτεχνικά, θεωρητικά και κριτικά κείμενα μέσα από μια ποικιλία πολιτιστικών πλαισίων, αναπτύσσοντας έτσι προηγμένες δεξιότητες κατανόησης ερμηνείας και ανάλυσης. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η ανάλυση της αγγλικής ως παγκόσμιας γλώσσας, με μαθήματα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, Απόκτηση Δεύτερης Γλώσσας (Second Language Acquisition), Διγλωσσία, και Μεθοδολογία της Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας, επιτρέποντας στους φοιτητές να αναπτύξουν πρακτικές και ακαδημαϊκές τεχνικές για περαιτέρω έρευνα στους τομείς της Λογοτεχνίας και της Γλωσσολογίας.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Συνέδρια – Ημερίδες – Σεμινάρια

Εκδηλώσεις

Εκδόσεις

INNOVATIONS

2022-01-03T08:58:44+00:002 Ιουλίου, 2021|Categories: Μουσεία, Μουσεία|Tags: |0 Comments

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Go to Top