Για δεύτερη εβδομάδα το μέλλον του θεάτρου από τη Στέγη στο  ONASSIS CHANNEL
στο YouTube

FUTURE N.O.W. FESTIVAL

Share it!

10 – 21 Απριλίου 2021

Το μέλλον είναι εδώ, τώρα, στον Νέο Κόσμο.

Για δεύτερη εβδομάδα, το νέο θεατρικό φεστιβάλ της Στέγης, FUTURE N.O.W., θα είναι διαθέσιμο στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση. Οι παραστάσεις, οι οποίες προκρίθηκαν μέσα από το Open Call της Στέγης του περασμένου Μαρτίου, εν μέσω του πρώτου lockdown, προτείνουν νέες, αστείες και απροσδόκητες ιστορίες, αντιμετωπίζοντας το μέλλον ως παρόν. Γιατί, πώς τελικά θέλουμε να είμαστε στο μέλλον; Πιο αστείοι, πιο έξυπνοι, πιο σοφοί, πιο προσαρμοστικοί, πιο ανθεκτικοί; Ένα είναι βέβαιο: το μέλλον δεν έχει ακόμη συμβεί, ενώ η ιδέα πως θα είναι καταδικασμένο δεν έχει αποδειχθεί.

Για την πρεμιέρα του FUTURE N.O.W. στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube,  επιστρατεύτηκαν βραβευμένοι κινηματογραφιστές της νεότερης γενιάς όπου, σε συνεργασία με τους τέσσερις σκηνοθέτες του φεστιβάλ, δημιούργησαν εκδοχές ειδικά σχεδιασμένες για το ψηφιακό περιβάλλον.

Εδώ είμαστε, στον θαυμαστό κόσμο του FUTURE N.O.W. Κάτω από παγόβουνα που λιώνουν. Με εγχειρίδια μάχης υπό μάλης. Ανάμεσα σε θερμόαιμους προστάτες της Γης, επιστήμονες και νέα είδη. Με τέσσερις ψηφιακές πρεμιέρες, μία διεθνή διαδικτυακή ανοιχτή συζήτηση και μία εκ βαθέων κουβέντα με τους καλλιτέχνες του φεστιβάλ για τον πολιτισμό και την έλλειψή του το 2021.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 
Έρχονται
17.4.21 | 21:00 | Δημήτρης Μπαμπίλης, Babybird Babybird
18.4.21 | 21:00 | Εύα Γιαννακοπούλου, Kin Baby
21.4.21 | 17:00 | Διαδικτυακή ανοιχτή συζήτηση DRAMATURGY NOW
Διατίθενται ήδη
Ηλίας Αδάμ, We are in the army now
Βίκυ Κυριακουλάκου, Η τέχνη του πολέμου
Οι 4 σκηνοθέτες του Future N.Ο.W. συζητούν

Όλες οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες μέχρι την Κυριακή 9 Μαΐου 2021.

MAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>