Με τη Φθινοπωρινή διαδικτυακή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 6:30 μμ) κάνει έναρξη της νέας  σεζόν η VERGOS Auctions. 125 έργα από 67 ευρέως αναγνωρισμένους για την καλλιτεχνική τους πορεία Έλληνες και ξένους δημιουργούς, επιλέχθηκαν προσεκτικά από την έμπειρη ομάδα του ιστορικού οίκου και δημοπρατούνται σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό εύρος τιμών.

Συγκεκριμένα, με τις τιμές εκκίνησης να κυμαίνονται μεταξύ 100 – 3.000 € ο οίκος προσφέρει την δυνατότητα σε ένα ολοένα και πιο διευρυμένο κοινό, να αποκτήσει πίνακες, γλυπτά και κεραμικά με δυνατές υπογραφές, καθιστώντας την τέχνη προσβάσιμη σε όλους. Η δημοφιλία της συγκεκριμένης κατηγορίας δημοπρασιών που εγκαινιάστηκε το 2021 επισφραγίζει την πρωτοβουλία του οίκου που στόχο είχε να ανταποκριθεί σε ένα σημαντικό ζητούμενο των φίλων της ελληνικής -και όχι μόνο- τέχνης.

Ελένη Βερναρδάκη, Περικλής Βυζάντιος, Άγγελος Γιαλλινάς, Γιάννης Κόττης, Αφροδίτη Λίτη, Τάσος Μαντζαβίνος, Χρόνης Μπότσογλου, Δημήτρης Μυταράς, Παύλος [Διονυσόπουλος], Φαίδων Πατρικαλάκης, Πάρις Πρέκας, Βασίλης Σπεράντζας, Νίκος Στεφάνου, Εδουάρδος Σακαγιάν, Τάκης [Βασιλάκης], Παναγιώτης Τέτσης, Γιάννης Τσαρούχης,  Αλέκος Φασιανός, Τζων Χριστοφόρου είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που περιλαμβάνονται στη δημοπρασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν online ζωντανά στη δημοπρασία μέσω της ιστοσελίδας του Οίκου, καθώς επίσης και μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής προσφοράς ενώ η εξέταση των έργων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Share This Story, Choose Your Platform!