Το Ινστιτούτο ACS Athens, σε συνεργασία με τη Wolper Organization διοργανώνει το μοναδικό Masterclass How to Make It in Hollywood”.

Αυτό το αποκλειστικό εντατικό πρόγραμμα δύο εβδομάδων, που θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα 15-16 Ιουνίου και 22-23 Ιουνίου 2024 στο ACS Athens Campus, θα καθοδηγείται από τον κορυφαίο παραγωγό της κινηματογραφικής βιομηχανίας και πρόεδρο της Wolper Organization, Mark Wolper.

Αυτό το καινοτόμο Μasterclass προσφέρει στους συμμετέχοντες απαράμιλλη πρόσβαση στα καλά κρυμμένα μυστικά του Hollywood. Χωρίς να απαιτείται καμία τυπική εκπαίδευση, παρά μόνο ένα γνήσιο πάθος για την κινηματογραφική βιομηχανία, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες από την 40χρονη καριέρα του κ. Wolper.

Η Wolper Organization διαθέτει στο ενεργητικό της ταινίες βραβευμένες με Όσκαρ όπως οι ταινίες L.A. Confidential, Willy Wonka and the Chocolate Factory και το πολυβραβευμένο με Emmy Mists of Avalon. Η Wolper Organization κουβαλάει μια τεράστια κληρονομιά, καθώς έχει λάβει για έργα της 2 Όσκαρ, 7 Χρυσές Σφαίρες και 55 βραβεία Emmy!

Εκατομμύρια άνθρωποι ονειρεύονται να τα καταφέρουν στο Hollywood, ξοδεύοντας χρόνο, ταλέντο και χρήματα προσπαθώντας να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα, χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά χρειάζεται για να πάρεις τη δουλειά“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Mark Wolper, πρόεδρος της Wolper Organization και απόφοιτος του ACS Athens. “Μέσα από αυτό το Μasterclass, οι συμμετέχοντες θα λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση και εποικοδομητική ανατροφοδότηση απευθείας από εμένα“.

Οι θέσεις για αυτό το αποκλειστικό Masterclass είναι περιορισμένες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εξασφαλίσουν έγκαιρα τις θέσεις τους στην ακόλουθη διεύθυνση: https://theinstitute.gr/hollywood/

Βασικές πληροφορίες για το Σεμινάριο

Τι: Masterclass “How to Make It in Hollywood”

Πότε: 15-16 Ιουνίου και 22-23 Ιουνίου 2024

Πού: Θέατρο ACS Athens στην Αθήνα, Ελλάδα

Share This Story, Choose Your Platform!