Χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες της Πάτρας θα γιορτάσουν και φέτος τα κούλουμα μέσα από μια σειρά δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας».

Με θέα τον πατραϊκό το πέταγμα του χαρταετού, τα σαρακοστιανά εδέσματα, η μουσική, το τραγούδι και ο χορός θα αποτελέσουν το κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας, με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν από νωρίς το πρωί.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες και φέτος η δημοτική Αρχή θα γιορτάσει μαζί με το λαό την καθαρά Δευτέρα, μετατρέποντας το χώρο  της  πλαζ του δήμου Πατρέων (Χώρο Εκπαιδευτικών Δράσεων), το Νότιο Πάρκο και τον «Κόκκινο Μύλο» στην Παραλία Πατρών, σε «κυψέλη» κεφιού και χαράς.

Το γιορτινό μήνυμα της ημέρας θα ανταμώσει μέσα από τις δράσεις με την πολύχρονη προσπάθεια του δήμου να δυναμώσει ο αγώνας για να αποτραπεί η παράδοση της γης σε επιχειρηματικούς  κύκλους και πλήρη παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο λαό της Πάτρας.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

11:30 – 15.00 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΑΖ (ΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ)

Το ρυθμό στη Δημοτική Πλάζ της Πάτρας για τέσσερις ώρες  θα δίνει μέσα από το Μουσικό του πρόγραμμα το συγκρότημα REPLICA

11:30 – 15.00 ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ

Στο Νότιο Πάρκο το μουσικό σχήμα του Άγγελου Γειτονόπουλου θα αφήσει το δικό του στίγμα με σύγχρονο και παλαιό λαϊκό τραγούδι.

11:30 – 15.00 ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ)

Το «Μινόρε Παράπονο» θα «ντύσει» μουσικά την Καθαρή Δευτέρα στον «Κόκκινο Μύλο» ερμηνεύοντας λαϊκά τραγούδια.

 

Share This Story, Choose Your Platform!