Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό

4 χώροι – 100+ εκδηλώσεις

Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Share it!

Για 2η χρονιά, ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει έμπρακτα τον κλάδο του πολιτισμού, καλλιτέχνες και εργαζόμενους, που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας, και προσφέρει ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, συναυλίες, χορό, θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά σε 4 εμβληματικούς χώρους της πρωτεύουσας. Όλα αυτά στο πλαίσιο του Culture is Athens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα, του τριετούς σχεδίου που ανακοίνωσε ο Δήμος και οι φορείς του, το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση, ανάδειξη και ενοποίηση του πολιτιστικού ιστού της Αθήνας αλλά και στην έμπρακτη στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον κλάδο του πολιτισμού.

Τεχνόπολη

Από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει τέσσερις εμβληματικούς χώρους, την Τεχνόπολη, τα Θέατρα Κολωνού και Γκράβας του ΟΠΑΝΔΑ και τον Κινηματογράφο ΑΒ και τους διαθέτει δωρεάν σε καλλιτέχνες, ομάδες και εταιρείες για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, παρέχοντας μαζί και όλες τις απαραίτητες υποδομές για την πραγματοποίησή τους.

Το φετινό πρόγραμμα επιμελήθηκαν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη μετα από ανοιχτό call και επιλογή 100 από τις προτάσεις που κατατέθηκαν από την Επιτροπή Εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων. Αποτελείται από συναυλίες, φεστιβάλ, θεατρικές & μουσικοθεατρικές παραστάσεις και χορευτικές performances και – φυσικά – τους πιο αγαπημένους μας καλλιτέχνες επί σκηνής μετά από πολύ καιρό!

Θέατρο Κολωνού