Η Βρετανική Σχολή Αθηνών έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε μια ομιλία της Tina Rowe (UAL), της τρέχουσας Artist in Residence στη Βρετανική Σχολή Αθηνών. Η ομιλία αυτή θα πραγματοποιηθεί αυτοπροσώπως στο Upper House της BSA και διαδικτυακά μέσω webinar.

Περίληψη: Η Tina Rowe από το University of the Arts London (Research Resident Artist) θα μιλήσει για τους τρόπους με τους οποίους αυτή η εμπειρία εξέλιξε την προσέγγισή της στο διδακτορικό της. Θα συζητήσει τη χρήση του αρχείου και τα ερωτήματα που προέκυψαν από την εργασία με υλικά που κατανοεί και περιεχόμενο για το οποίο έχει περιορισμένη εμπειρία. Θα μιλήσει επίσης για τη δική της πρακτική και τους τρόπους με τους οποίους αυτή η διαμονή θα συμβάλει σε αυτήν.

Βιογραφικό: H Tina Rowe είναι μια καλλιτέχνης που εργάζεται με τις υλικές ιδιότητες της αναλογικής φωτογραφίας. Είναι ιδρυτικό μέλος του e5process, ενός αναλογικού σκοτεινού θαλάμου στο Λονδίνο, o οποίος δημιουργήθηκε ειδικά για να εξυπηρετεί καλλιτέχνες με πειραματικές φωτογραφικές πρακτικές. Έχει εκθέσει ευρέως το έργο της και έχει κερδίσει βραβεία γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι διδακτορική φοιτήτρια στο Chelsea College of Art στο UAL, Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διεξάγει έρευνα βασισμένη στην πρακτική. Το 2024 διετέλεσε research resident at the British School in Athens.

Κάντε εγγραφή ONLINE. Δεν απαιτείται εγγραφή για αυτοπρόσωπη παρακολούθηση.

Artist in Residence talk
Πότε:20 February @ 6:00 pm – 7:30 pm EET

Share This Story, Choose Your Platform!