Ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει το καλοκαιρινό πολιτιστικό ραντεβού με τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης, διοργανώνοντας από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 2024 τέσσερα φεστιβάλ, σε γειτονιές, σε πλατείες και σε πάρκα στις επτά δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, στα ανοιχτά θέατρα Γκράβας και Κολωνού και στο Άλσος Γουδή.

Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, που στόχο έχουν να αναδείξουν τις ιδιαιτερότητες της κάθε γειτονιάς, τις όμορφες και συχνά άγνωστες γωνιές της πόλης, ανανεώνοντας τη σχέση των κατοίκων με την πόλη τους, την Αθήνα.

Για την κατάρτιση του πολυδιάστατου προγράμματος του εκάστοτε φεστιβάλ, ο Δήμος Αθηναίων απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα, για την υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων. Η υποβολή προτάσεων για το κάθε φεστιβάλ θα γίνεται στην ηλεκτρονική https://festival.opanda.gr/, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, όπως και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν, θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ.

Η πλατφόρμα του Open Call για την υποβολή προτάσεων των Φεστιβάλ «Καλοκαίρι στην Αθήνα» και «Νεανικής Δημιουργίας», άνοιξε την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με τις Ανοικτές Προσκλήσεις (open call), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται [email protected]

Share This Story, Choose Your Platform!