Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διεξαγωγής του 2ου Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων, κατά τη διάρκεια του οποίου για έναν μήνα διεξήχθησαν σε όλη την Αθήνα συνολικά 265 δράσεις για μικρούς και μεγάλους, η ΕΑΤΑ απευθύνει νέο ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις επιχειρήσεις, τις ενώσεις επιχειρήσεων, τους συλλογικούς φορείς και τα ιδρύματα της πρωτεύουσας, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον πολιτισμό, προκειμένου να συμμετάσχουν και στη φετινή διοργάνωση, εντάσσοντας τις προγραμματισμένες δράσεις τους στο πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ. Με τον τρόπο αυτό, θα συνεισφέρουν στη δημιουργία αυτής της μεγάλης συλλογικής γιορτής για την πόλη, κερδίζοντας παράλληλα σημαντική επικοινωνιακή προβολή.

Όλες οι προτάσεις που θα κατατεθούν, θα πρέπει να αφορούν προγραμματισμένες δράσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 1η έως και 31 Μαΐου 2024 και θα εντάσσονται θεματικά στο πλαίσιο των τεσσάρων πυλώνων του Φεστιβάλ (εκθέσεις, γαστρονομία, ψυχαγωγία, δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους).

* Η πρόσκληση απευθύνεται σε μουσεία, θέατρα, κινηματογράφους, επιχειρήσεις εστίασης και γαστρονομίας που βρίσκονται μέσα σε μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα στον Δήμο Αθηναίων, καθώς και σε εταιρείες παραγωγής θεατρικών, κινηματογραφικών και μουσικών παραστάσεων ή διοργάνωσης αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων, ραδιοφωνικούς σταθμούς, φορείς και ιδρύματα πολιτισμού.

** Προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η ανάληψη της διοργάνωσης των εκδηλώσεων εξ ολοκλήρου από τον φορέα υποβολής της πρότασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 6 Μαρτίου 2024 στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: +30 210 3312002-3, email: cityfestival@thisisathens.org (κα Μαλεφάκη)

Share This Story, Choose Your Platform!