Share it!

Το Envolve Entrepreneurship ανακοινώνει την έναρξη του Envolve Award Greece 2022, συμπληρώνοντας 10 χρόνια προσφοράς στην επιχειρηματικότητα. Το Envolve προσκαλεί επιχειρηματίες και ομάδες να υποβάλουν την επιχειρηματική τους πρόταση. Οι νικήτριες εταιρείες κερδίζουν υποστήριξη 360 μοιρών, μέσω της άτοκης χρηματοδότησης, καθοδήγησης και υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης από το ευρύ δίκτυο συνεργατών του Envolve.

Η κριτική επιτροπή αναζητά επιχειρηματικά σχέδια που επιδεικνύουν καινοτομία, χρηματοοικονομική σύνεση, βιωσιμότητα και δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Κάθε start-up ή καινοτόμα επιχείρηση αρχικού σταδίου στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης,  μπορεί να καταθέσει την αίτηση συμμετοχής της στο διαγωνισμό ηλεκτρονικά, μέσω της  ασφαλούς πλατφόρμας αιτήσεων του Envolve.  H πλατφόρμα των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως την Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια συμμετοχής και το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού στη σελίδα του Envolve:  greece.envolveglobal.org/el/envolve-awards.

Από την ίδρυσή του, το 2012, από το Libra Group, για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), το Envolve Award Greece έχει λάβει αιτήσεις από περισσότερες από 8.000 ομάδες και προσέφερε περισσότερα από €6 εκατομμύρια σε χρηματικά έπαθλα σε 34 νικητές. Αυτές οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε 19 κλάδους της οικονομίας, έχουν δημιουργήσει πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας, έχουν προσελκύσει επενδύσεις άνω των €260 εκατομμυρίων και η συνολική τους αξία ξεπερνά τα €850 εκατομμύρια.

Ο προηγούμενος κύκλος του Envolve Award Greece ανέδειξε τρεις νικήτριες εταιρείες, την Carge, τη Momcycle και την Obko, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους της τεχνολογίας, το λιανεμπόριο (Retail Tech) και στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (FinTech). Οι νικητές αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που μεταδόθηκε ζωντανά σε χιλιάδες θεατές ανά τον κόσμο, η οποία φιλοξένησε εκπροσώπους από την Ελληνική Κυβέρνηση και το επιχειρείν (https://www.youtube.com/watch?v=YYdZ-VnrKvU).