Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για την Πρεμιέρα του 29ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου έχει ξεκινήσει!

Το φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 27 Οκτωβρίου, ανοίγει φέτος με την ταινία του Νιάρχου Θοδωρή Άκου ποιος μιλάει.

Η ιδιότυπη κωμωδία εξερευνά την ιστορία του Φώτη, ενός life-coach, του οποίου η ίδια η ζωή έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Ο Φώτης (Ηλίας Μελέτης) βρίσκεται σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας life-coach στο επάγγελμα, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε τον γέμιζαν επαγγελματικά, δεν του προσφέρουν πια την ίδια εσωτερική ικανοποίηση και έχει απομονωθεί πλήρως και στην προσωπική του ζωή. Σε αυτό το κρίσιμο κομβικό σημείο για τον ίδιο και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μια φωνή που του είναι οικεία, μια φωνή που γνωρίζει μόνο στο μυαλό του. Θα μπορέσει ο Φώτης να βρει… τον Φώτη ξανά και να ερωτευτεί πριν χαθούν όλα;

ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Το 29ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου θα προβληθεί στους κινηματογράφους Palace και συγκεκριμένα στο Astor Theatre, στο Palace Cinemas Balwyn, στο Palace Cinema Como και, για πρώτη φορά φέτος, στο Palace Pentridge.

Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Share This Story, Choose Your Platform!