15, 16, 19 και 22 Δεκεμβρίου 2023, το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού μάς προσκαλεί να ζήσουμε στιγμές Χριστουγεννιάτικης έμπνευσης και δημιουργίας.

Παρασκευή 15/12, 8:30 π.μ.,

  • «Γινόμαστε Παραμυθάδες».

Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Τήνου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Ιδρύματος και έγραψαν παραμύθια και ιστορίες με θέμα τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το καλύτερο έργο από το κάθε Σχολείο θα αναγνωστεί το πρωί της Παρασκευής στο μέγαρο του Ιδρύματος παρουσία των Σχολείων και θα βραβευτεί. Στη συνέχεια τα Σχολεία θα στολίσουν την είσοδο του Ιδρύματος με χειροποίητες δημιουργίες τους.

Σάββατο 16/12

  • 6-7 μ.μ., Προβολή Χριστουγεννιάτικου θεατρικού έργου. 
  • 8:15 μ.μ., “Να τα πούμε;”. Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τη «Χορωδία της Τήνου» του συλλόγου «Φιλόμουσοι Τήνου», με ελληνικά και ξένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους.

Τρίτη 19/12, 7:30 μ.μ.

  • Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων Τήνου, της Ι.Μ. Σύρου Τήνου.

Παρασκευή 22/12, 10:30 π.μ.,

  • Τα Δημοτικά Σχολεία “καλαντίζουν” στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. Αποτελεί πλέον παράδοση, τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Χώρας να ψάλλουν τα κάλαντα μπροστά στο μέγαρο του Ιδρύματος, την ημέρα λήξης των μαθημάτων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι χαρούμενες φωνές τους θα μας προετοιμάσουν και εφέτος για την υποδοχή της Γέννησης του Θεανθρώπου. Το Ίδρυμα θα προσφέρει ένα μικρό δώρο για κάθε παιδί. Ας τα απολαύσουμε λοιπόν όλοι μαζί το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου 2023.

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Share This Story, Choose Your Platform!