Ένα διήμερο με ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Αγιάς, αρχής γενομένης την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση «Παγκόσμια Ημέρα Γαστρονομίας-Γιορτή Διατροφής», που διοργανώνεται από τον Δήμο Αγιάς, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Κοινότητα Καρύτσας, την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 και ώρα 9:00μμ,στο Δημοτικό Σχολείο Καρύτσας. Το κοινό θα γευτεί ένα γαστρονομικό μπουφέ από τοπικά εδέσματα, ενώ μετά τις χορευτικές εκδηλώσεις θα υπάρξει και μουσικό πρόγραμμα με dj.

Την ίδια μέρα, για τους κατοίκους του Αγιόκαμπου και τους εκλεκτούς επισκέπτες, μια μουσική βραδιά υπόσχεται να τους ταξιδέψει μέχρι το φεγγάρι. Το μουσικό αφιέρωμα με το γενικό τίτλο «Βίρα τις ‘Άγκυρες» θα ερμηνεύσει η τραγουδίστρια Αντωνία Βισβίκη με εκλεκτούς μουσικούς (Σπύρος Καβαλλιεράτος-κιθάρα, Νίκος Έξαρχος-πιάνο, Γιάννης Καραμανιώλας-μπάσο, Γιάννης Μακρυγιάννης-κρουστά). Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Αγιάς, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Περιβαλλοντικό Μορφωτικό Σύλλογο Σκήτη– Αγιοκάμπου και την Κοινότητα Σκήτης, την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 και ώρα 9:00μμ, στην ανάπλαση Αγιοκάμπου.

Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων του Δήμου, βέβαια, θα είναι το Αντάμωμα των Νιβολιανιτών, που διοργανώνεται από τον Δήμο Αγιάς, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου και την Κοινότητα Μεγαλοβρύσου, το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 και ώρα 8:30μμ,στην πλατεία Μεγαλοβρύσου. Οι Αγάθη και Γιώργος Δημητρόπουλος θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα δημοτικών τραγουδιών ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας».

Share This Story, Choose Your Platform!