Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων του 11ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πρωτόλειου Διηγήματος στη μνήμη Καίτης Λασκαρίδη, καθώς και του 4ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Πρωτόλειου Διηγήματος «ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ» για ελληνικά σχολεία του εξωτερικού (η παρουσία των σχολείων του εξωτερικού θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά). Και οι δύο διαγωνισμοί αφορούν την περίοδο 2022-2023.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος.

Το σκεπτικό των βραβεύσεων της Κριτικής Επιτροπής θα παρουσιάσουν στην τελετή ο Πρόεδρος της Επιτροπής του 11ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού, Δρ. Θεόδωρος Κατσικάρος και η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του 4ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού για σχολεία του εξωτερικού, κ. Βίκυ Πάτσιου.

Αποσπάσματα από τα βραβευθέντα κείμενα του 11ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ματίνα Στάμου και Πάνος Κούγιας, ενώ από τα σχολεία του εξωτερικού οι μαθητές θα διαβάσουν απόσπασμα από τα έργα τους.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη κ. Κατερίνα Λασκαρίδη και η Διευθύντρια του Ιδρύματος κ. Καλή Κυπαρίσση. 

Ιστορική Βιβλιοθήκη, 2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου, Πειραιάς
(στάση μετρό Δημ. Θέατρο)

Share This Story, Choose Your Platform!