Ο Ρωσικός Στρατώνας, χώρος που ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Χανίων με στόχο να φιλοξενήσει δράσεις που αναδεικνύουν την πλούσια άυλη πολιτιστική κληρονομιά, γεμίζει παιδικές φωνές κάθε Σάββατο, με δωρεάν δράσεις που απευθύνονται στα  παιδιά και έχουν ως στόχο να τα φέρουν κοντά με την παράδοση του τόπου μας.

Έτσι, για ακόμα μια χρονιά, ο Ρωσικός Στρατώνας του Δήμου Χανίων «ανοίγει» τις πύλες του και υποδέχεται ξανά χαρούμενες παιδικές φωνές που συμμετέχουν σε επιμορφωτικές συναντήσεις, δράσεις και εργαστήρια, με τις δύο πρώτες δράσεις, «Μικροί Γραφίστες» και «Η πόλη μου», να πραγματοποιούνται το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Και για τις δύο δράσεις, απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο του Γραφείου Πολιτισμού και Μουσικής Παιδείας εργάσιμες ημέρες και ώρες 2821 3 41613. Οι κρατήσεις θα γίνονται από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι δράσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Χανίων www.chania-heritage.gr που έχει ως στόχο την ανάδειξη της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των Χανίων, με σχετικά βίντεο που παρουσιάζουν μία σειρά από παραδοσιακά επαγγέλματα που τείνουν να εξαφανιστούν.

 

Share This Story, Choose Your Platform!