Στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Πατρών – UPFM, το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συν-διοργάνωση με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και τη συνεργασία και την οικονομική στήριξη του Ιδρύματος «Ιωάννης & Ευτέρπη Τοπάλη», πραγματοποιεί το ερχόμενο Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, διήμερο συνέδριο με συμμετοχή Ελληνικών Πανεπιστημιακών Ραδιοφωνικών Σταθμών με θέμα το Πανεπιστημιακό Ραδιόφωνο και οι προοπτικές του. Στην εκδήλωση είναι προσκεκλη- μένοι άνθρωποι του ραδιοφώνου τόσο της κρατικής όσο και της ιδιωτικής ραδιοφωνίας για να μιλήσουν για ένα από τα δημοφιλέστερα ΜΜΕ. Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι ανοιχτή για κάθε ενδια- φερόμενο.

Το πρόγραμμα, ο σύνδεσμος για την ζωντανή μετάδοση των εργασιών καθώς και λεπτομέρειες του συνε- δρίου μπορείτε να βρείτε στη σελίδα:

http://uniradioconference.eap.gr

Ο UPFM ευχαριστεί δημοσίως την Πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου μας τόσο για την οικονομική στήρι- ξη της όσο και για την δωρεάν παραχώρηση του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημί- ου Πατρών για την εν λόγω εκδήλωση. Χωρίς αυτή την στήριξη δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της. Ευχαριστεί επίσης και τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ για την οργανωτική και οικονομική βοήθεια σε αυτή την εκδήλωση.

Την εκδήλωση υποστηρίζει η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία.

Τέλος ο UPFM ευχαριστεί τους χορηγούς, ΤΙΤΑΝ, Deloitte Business Solutions, My Laser Clinic, Pizza Fan, Χρυσανθόπουλος Γερανοί Ι.Κ.Ε., Υιοί Χρ. Κολοκυθά Α.Ε., Ρέλλος ΑΕ, Joe Record, efood delivery, Lemmy, Εκδόσεις Γκότσης, Abbey, Santa Rosa.

Η Πολιτιστική Ομάδα του UPFM σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου και να συμμετάσχετε στις ανοιχτές συζητήσεις για το μαγικό κόσμο του Ραδιοφώνου.

Share This Story, Choose Your Platform!