«Σπουδάζοντας μεταπτυχιακά στον Θρησκευτικό και Προσκυνηματικό Τουρισμό»

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. διοργανώνει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00-20.00, εναρκτήρια εκδήλωση του Γ΄ Κύκλου του (ακαδ. έτος 2022-23) σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Συντονίζει η Διευθύντρια του Δ.Π.Μ.Σ. «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός», καθηγήτρια κ. Κυριακούλα Παπαδημητρίου.

18.00- 18.30:

Χαιρετισμός Προέδρου Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού Α.Π.Θ., καθηγητή κ. Απόστολου Κραλίδη.

Χαιρετισμός Προέδρου Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού ΔΙ.ΠΑ.Ε., καθηγητή κ. Θεοδώρου Καργίδη.

Χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχου Κεντρικής Μακεδονίας και Προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Θεσσαλονίκης, κ. Παρασκευής (Βούλας) Πατουλίδου 18.30-18.50:

Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου Γ΄ με θέμα: «Η ποιμαντική διαχείριση του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού» 18.50-19.50

Πάνελ των μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Αντιγόνης Τζιτζιμπάση, π. Φιλάρετου Μανταδάκη, Κλεοπάτρας Ηλονίδου, Σοφίας Παυλίδου, με θέμα: «Σπουδάζοντας μεταπτυχιακά στον Θρησκευτικό και Προσκυνηματικό Τουρισμό» 19.50-20.00:

Προσφώνηση του Διευθυντή Πωλήσεων της Aegean Airlines, κ. Στέφανου Σαδόπουλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom στον σύνδεσμο: https://authgr.zoom.us/j/97499772403 και είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Share This Story, Choose Your Platform!