* Εάν έχετε μόλις πρόσφατα εγγραφεί στη λίστα αλληλογραφίας της BSA ή έχετε χάσει μια από τις προηγούμενες εκδηλώσεις μας, μπορείτε να απολαύσετε μια τεράστια γκάμα διαλέξεων, συζητήσεων και podcasts στο Αρχείο Βίντεο. Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικότερα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη για να εξερευνήσετε:

Michael Scott, “The View from the Aegean: Ελληνικές προοπτικές για έναν παγκόσμιο αρχαίο κόσμο”

Ian Collins, “John Craxton: Craxton: “Μια ζωή στην Ελλάδα”

John Bintliff και Anthony Snodgrass, “Η πόλη των Θεσπιών, Κεντρική Ελλάδα: Οι πρόδρομοι, η άνθιση και οι διάδοχοί της, μια αφήγηση 7000 χρόνων κοινοτικής ζωής”

Π. Καβάφης, “Όσο πιο μακριά μπορείς” που διαβάζει η Βικτόρια Χίσλοπ

Roderick Beaton, “Από την Ευρώπη των αυτοκρατοριών στην Ευρώπη των εθνικών κρατών: Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 σε διεθνές πλαίσιο”

Ο John Bennet (Διευθυντής της BSA) σε συνομιλία με τη γνωστή συγγραφέα και ραδιοτηλεοπτική παραγωγό Natalie Haynes.

* Υπάρχει ακόμη χρόνος για να υποβάλετε αίτηση για δύο θέσεις-κλειδιά στην BSA! Η BSA αναζητά έναν υπεύθυνο πληροφορικής για την ανάπτυξη και τη συντήρηση της υποδομής ΤΠΕ, συντονίζοντας τις υπηρεσίες της BSA για τη διατήρηση των υπηρεσιών και την ανάπτυξη νέων έργων. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ. Η BSA αναζητά επίσης τον επόμενο Βοηθό Διευθυντή της, ο οποίος θα αναλάβει το πρόγραμμα διδασκαλίας και την επικοινωνία της, θα διεξάγει πρωτότυπη έρευνα, θα συμβάλει στο πρόγραμμα συγκέντρωσης πόρων και θα επιβλέπει την ασφάλεια και τη συντήρηση των κτιρίων της στην Αθήνα. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

* Μπορείτε να διαβάσετε το τελευταίο άρθρο του Αρχείου της Deborah Harlan εδώ: 1936: Η Βρετανική Σχολή στην Αθήνα. Η σελίδα “Ιστορίες Αρχείου” προβάλλει τα έργα του Αρχείου της BSA, από την καταλογογράφηση και την προληπτική συντήρηση μέχρι την ψηφιοποίηση και τις εκθέσεις. Παρουσιάζει επίσης τις τελευταίες έρευνες που σχετίζονται με το αρχείο από τους πολλούς ερευνητές που συμβουλεύονται τα αρχεία της BSA, σε θέματα που κυμαίνονται από αρχαιολογικές έρευνες έως βυζαντινή και πρώιμη νεότερη ιστορία. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ιστορίες του αρχείου μας εδώ.

Η BSA συνιστά

Έκθεση: Marden και η ελληνική αρχαιότητα στο Κυκλαδικό Μουσείο, Αθήνα

20 Μαΐου – 29 Αυγούστου 2022

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης Brice Marden παρουσιάζει το έργο του σε διάλογο με επιλεγμένες αρχαιότητες από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Θερινό σχολείο: UCL στο Λονδίνο: Θερινό σχολείο στον Όμηρο 2022

1-5 Αυγούστου 2022

Το θερινό σχολείο προσφέρει πέντε ημέρες εντατικής διδασκαλίας της ομηρικής γλώσσας και λογοτεχνίας

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Πηγή φωτογραφίας: https://www.saxbam.com/

Share This Story, Choose Your Platform!