Η ομάδα ακαδημαϊκών ερευνητών του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου “Software Engineering & Internet Technologies (SEIT)”, ενημερώνει ότι στις 26 Αυγούστου διοργανώνει Αθλητικό Εργαστήριο και Συνέδριο, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, για την Ενσωμάτωση στην Αθλητική Προπόνηση ατόμων με αναπηρία στην Ευρώπη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Το εργαστήριο θα προσφερθεί από τον κ. Raymond Sweeney, προσκεκλημένο προπονητή και εμπειρογνώμονα αθλημάτων χωρίς αποκλεισμούς, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Το εργαστήριο απευθύνεται κυρίως σε αθλητικούς προπονητές/τριες και άτομα με αναπηρία. Δυνατότητα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται. Πριν το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο, με παρουσιάσεις και ομιλίες σχετικές με το έργο “Participation and Recreation through Inclusive Martial Arts and E-learning (PRIMAE)” και το θέμα της συμπερίληψης, στα οποία η ερευνητική ομάδα εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Το πιο πάνω συνέδριο και εργαστήριο αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για προπονητές/τριες και γυμναστές/τριες, νέους/ες και έμπειρους/ες, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους αλλά και τις γνώσεις τους, γύρω από αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο: http://www.primae.eu/conference/ .

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και θα παρέχεται πιστοποιητικό συμμετοχής στο τέλος του εργαστηρίου.

Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές μέχρι και την Πέμπτη, 25 Αυγούστου στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/2BE6UoFwSNwRmzC47.

Η ομάδα μας: http://www.cs.ucy.ac.cy/seit/

Πηγή φωτογραφίας: https://paralympicus.gr/  & https://www.ucy.ac.cy/

Share This Story, Choose Your Platform!