Μετά το περσινό επιτυχημένο Masterclass, η διεθνούς φήμης σοπράνο και υπότροφοςτου Συλλόγου Χριστίνα Πουλίτση επανέρχεται προσφέροντας ένα Masterclass για νέες και νέους λυρικούς καλλιτέχνες ή σπουδαστές. Στο πιάνο, ο εξαιρετικός Δημήτρης Βεζύρογλου. Το σεμινάριο διοργανώνει ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής και θα διεξαχθεί από τις 20 μέχρι και τις 23 Μαΐου 2024 στους χώρους του Συλλόγου στο Μέγαρο.

Ο Δημήτρης Βεζύρογλου

Οι σπουδαστές που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν σε δύο 30λεπτα μαθήματα δύο άριες της επιλογής τους, τις οποίες θα παρουσιάσουν στη συνέχεια ενώπιον κοινού στις συναυλίες που θα ακολουθήσουν την Τρίτη 21 και την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 21:00 στην Αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» στο Μέγαρο. Η διδασκαλία θα εστιάσει στην τεχνική του τραγουδιού, η οποία αποτελεί την ασφαλή βάση και προϋπόθεση κάθε ερμηνείας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι νέοι λυρικοί καλλιτέχνες, άντρες και γυναίκες, επιπέδου τουλάχιστον Α΄ Ανωτέρας, θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι τις 22 Απριλίου τη φόρμα αίτησης συμμετοχής, https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsfecmNrc6pUUOBZ1DZida3VMwMtjk-1VqJ4dNF9HrtBhSbQ/viewform επισυνάπτοντας ένα link με βιντεοσκόπηση μίας άριας της επιλογής τους, καθώς επίσης και ένα σύντομο βιογραφικό. Όσοι επιλεγούν να συμμετέχουν στο masterclass θα έχουν προετοιμάσει μία άρια του Μότσαρτ και δύο ακόμη της επιλογής τους από το ιταλικό, το γαλλικό ή το γερμανικό ρεπερτόριο.

Share This Story, Choose Your Platform!