Ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει το ραντεβού του με τους δημότες και τους επισκέπτες της Αθήνας, με δράσεις σε όλες τις γειτονιές, σε πλατείες, σε ανοιχτούς  χώρους στις επτά δημοτικές κοινότητες, καθώς  και στα ανοιχτά θέατρα Κολωνού και Γκράβας, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος με τίτλο «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή». Αφιερώματα, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, πλημμυρίζουν με φως και μουσική την Αθήνα και προσφέρουν διέξοδο από την καθημερινότητα και ευκαιρία για ψυχαγωγία.

Για την κατάρτιση του προγράμματος και προκειμένου να  στηριχθούν  οι άνθρωποι του πολιτισμού, ο Δήμος Αθηναίων θα εντάξει ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προτάσεις στο  πρόγραμμα του και  απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για την υποβολή προτάσεων. Οι δράσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, και η διάρκεια τους θα είναι από 4/7/23 έως 30/7/23.

Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων αρχίζει στις 18 Μαΐου και λήγει στις 31 Μαΐου 2023.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση: apply@cultureisathens.gr.

Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Εκδηλώσεων και Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων και η  διαδικασία της επιλογής θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιουνίου, όπου θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με την Ανοικτή Πρόσκληση (open call), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση: apply@cultureisathens.gr.

Οι δράσεις θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του Culture is Athens / Πολιτισμός είναι η Αθήνα, του τριετούς σχεδίου που ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο την αναβάθμιση, την ανάδειξη και την ενοποίηση του πολιτιστικού ιστού της Αθήνας .

Share This Story, Choose Your Platform!