Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας  καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες γυναίκες-ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25-30 ετών, για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή του Άρματος Θέσπιδος Ο Εξηνταβελόνης  του Κωνσταντίνου Οικονόμου, σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου.

Οι ενδιαφερόμενες ηθοποιοί θα πρέπει να αποστείλουν έως και την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 13:00 το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Στο βιογραφικό σημείωμα θα αναφέρεται η Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν οι ηθοποιοί, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαρτίου (από τις 11 π.μ.),  στο θέατρο Μπάρρυ-Σανταρόζα 7 και Καρόλου στην Πάτρα( 2 άτομα ανά 20 λεπτά) και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει έναν μονόλογο δικής τους επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού της ακρόασης οι ενδιαφερόμενες θα ειδοποιηθούν από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Οι πρόβες για την παράσταση  θα ξεκινήσουν την 1ηΑπριλίου 2024.

Share This Story, Choose Your Platform!