Ένα δυναμικό live με νέο-ψυχεδελικούς ήχους και παλιάς κοπής μελωδίες από ένα ευρύ ροκ φάσμα.

Η σειρά συναυλιών Parklife στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται το φθινόπωρο με μία συναυλία των Whereswilder, την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ. Σε ένα stripped down setlist ειδικά διαμορφωμένο για τη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ, η αθηναϊκή μπάντα θα παρουσιάσει τραγούδια από τον επερχόμενο τρίτο της δίσκο, δίπλα σε αγαπημένα κομμάτια από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές.

Oι Whereswilder είναι οι Γιάννης Ράλλης (φωνή, κιθάρα), Βασίλης Νισσόπουλος (φωνή, μπάσο), Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα) και Μανώλης Γιαννικιός (ντραμς). Το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Yearling κυκλοφόρησε στα τέλη του 2014, ενώ το επόμενο διάστημα εμφανίστηκαν σε μεγάλα φεστιβάλ όπως τα Rockwave Festival, Release Festival, Ziria Festival, Fuzztastic Planet Festival και New Long Fest. Ακολούθησε το άλμπουμ Hotshot το 2017, ενώ μέσα στο 2020 το κομμάτι τους “Helping Hand” απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια, εκφράζοντας το κοινό αίσθημα κατά την περίοδο του πρώτου lockdown.

Αυτή είναι η τρίτη τους εμφάνιση στο ΚΠΙΣΝ, μετά το 2018 με τους Planet of Zeus και το 2020 στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ Music Escapades: In Orbit.

Όλες οι συναυλίες της σειράς Parklife πραγματοποιούνται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες: στην ιστοσελίδα snfcc.org/ParklifeSummer2021 και στις σελίδες του ΚΠΙΣΝ στα social media @SNFCC.