Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στις 16:00 η ιστορικός τέχνης Λουΐζα Καραπιδάκη θα συζητήσει με τους καλλιτέχνες της ομάδας Art Puzzle group στην έκθεση έργων ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής, που παρουσιάζεται στον χώρο Τέχνης «ΣΤΟart Κοραή» στην οδό Κοραή 4 (εντός στοάς).

Η Art Puzzle Group αποτελείται από 14 καλλιτέχνες που ασχολούνται με όλους τους τομείς της εικαστικής δημιουργίας. Πρόκειται για τους Αργυρή Αγκαβανάκη, Αχιλλέα Αϊβάζογλου, Νικολέττα Αντωνοπούλου, Ξένια Αραπάκη, Ελένη Δαβιλά, Ανδρέα Δεβετζή, Παντελή Ζωγράφο,Βίκυ Καταρτζή, Αναστασία Κωνσταντάκου, Θανάση Μακρή, Σμαράγδα Μενδρινού, Λιάνα Μερτζάνη, Ευάγγελο Παπαγιάννη και Κωστή Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με την ιστορικό τέχνης Λουίζα Καραπιδάκη: «Εικαστικοί με κοινό παρονομαστή τη συνύπαρξη στα εργαστήρια της ΑΣΚΤ από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 έως τις αρχές του ’80,αλλά κυρίως το αέναο πάθος για την τέχνη, ύστερα από μια μακρά και εντελώς διαφορετικήκαλλιτεχνική πορεία συναντώνται και συγκροτούν την ομάδα τέχνης Art Puzzle group. Δεκατέσσερα μέλη της ομάδας Art Puzzle group εκθέτουν μαζί στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» και το σύνολο των έργων συγκροτεί ένα πολυφωνικό αλλά συναρπαστικό καλλιτεχνικό πάζλ της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας στην Ελλάδα με ρεαλιστικά, εξπρεσιονιστικά, σουρεαλιστικά και αφαιρετικά έργα».

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχριτις 31 Ιανουαρίου 2023,

Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00.

Share This Story, Choose Your Platform!