Το Πανεπιστήμιο Πατρών, επιστημονικός εταίρος του AgriBusiness Forum προσκαλεί τους φοιτητές/-τριες του Ιδρύματος να παρακολουθήσουν δωρεάν το AgriBusiness Peloponnese 2022 που θα μεταδοθεί στις 3-4/6/2022 σε πραγματικό χρόνο διαδικτυακά, με κεντρικό θέμα «Αγροδιατροφικά συστήματα Πελοποννήσου 4.0». Το συνέδριο περιλαμβάνει 7 συνεδρίες, 24 θεματικά πεδία και 26 ομιλητές από επιχειρήσεις, παραγωγούς, τράπεζες, ακαδημαϊκούς κλπ. φορείς του ιδιωτικού-δημοσίου τομέα.
Για την δωρεάν παρακολούθηση του συνεδρίου, οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να στείλουν email στο [email protected], υπόψη κ. Aγγελικής Βασιλείου με τα εξής στοιχεία (κεφαλαία ελληνικά): Επώνυμο, Όνομα, Σχολή, Ιδιότητα, Κινητό, Ε-mail. Οι εγγραφές θα γίνουν από το Πανεπιστήμιο και 3 ημέρες πριν το συνέδριο θα λάβουν το σύνδεσμο για την είσοδο στο διαδικτυακό περιβάλλον του AgriBusiness Peloponnese 2022.
Η συμμετοχή  παρέχει:
* 2ήμερη online παρακολούθηση του συνεδρίου
* Ηλεκτρονικό πρόγραμμα (ατζέντα συνεδρίου)
* Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό παρακολούθησης
* Πρόσβαση στο partners-sponsors lounge
* Chatting για ερωτήσεις προς τους ομιλητές του συνεδρίου
Περισσότερες πληροφορίες για το AgriBusiness Peloponnese Forum στο: https://agribusinessforum.org/el/22abs22-peloponnese-agribusiness-peloponnese-2022/

Share This Story, Choose Your Platform!