Το πρόγραμμα της εβδομάδας 5 – 10 Ιουλίου στα θέατρα Κολωνού και Γκράβας του ΟΠΑΝΔΑ

Share it!

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Culture is Athens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα, στο πλαίσιο του οποίου διαθέτει δωρεάν τα Θέατρα Κολωνού και Γκράβας, από 28 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου. Η μουσική και το θέατρο συνεχίζονται με παραστάσεις και την εβδομάδα  5 έως 10 Ιουλίου.

Θέατρο Κολωνού

Δευτέρα 5 Ιουλίου, ώρα 21:00

«LOVE – Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ». Συναυλία με τον Δώρο Δημοσθένους, που επιστρέφει με άκρως ερωτική διάθεση και μας ταξιδεύει τον έρωτα στον χρόνο και τον κόσμο.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/doros-dimosthenous-theatro-kolonou-2021/?lang=en

Τρίτη 6 Ιουλίου, ώρα 20:30

Παιδική παράσταση «Ο Ραφτάκος των λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου από τη θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ. Ένα σύγχρονο παραμύθι που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/o-raftakos-ton-lekseon/

Τέταρτη 7 Ιουλίου, ώρα 21:00

«Το ξύπνημα της Μούσας». Συναυλία των «Lyre n’ Rhapsody» με αρχαία λύρα, παραδοσιακά τύμπανα και φωνές. Μουσικές από την αρχαιότητα, διασκευές και συνθέσεις του σχήματος εμπνευσμένες από τον λυρισμό της αρχαιότητας και την αμεσότητα της ελληνικής παράδοσης.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/lyre-n-rhapsody-to-xipnima-tis-mousas/

Πέμπτη 8 Ιουλίου, ώρα 21:00

Συναυλία του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής και της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Ηρώ Σαΐα και Σοφία Παπάζογλου

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου. Κρατήσεις θέσεων: https://www.viva.gr/tickets/festival/theatro-kolonou/synavlies-mousikon-synolon-dimou-athinaion/

Παρασκευή 9 Ιουλίου, ώρα 21:00

Συναυλία «The Worksongs Project»

Ηχούν τραγούδια «της δουλειάς» απ’ όλο τον κόσμο με μία ανανεωμένη μουσική παράσταση επενδυμένη με φωτογραφικό και κινηματογραφικό αρχειακό υλικό.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-kolonou/the-worksongs-project/

Σάββατο 10 Ιουλίου, ώρα 21:00

Αγγελική Τουμπανάκη / Crossovers από την παράδοση στη σύγχρονη φόρμα

Το project «Crossovers», αποτελεί για την Αγγελική Τουμπανάκη τόπο μουσικής συνάντησης φίλων καλλιτεχνών που μοιράζονται διαφορετικούς ήχους και συναισθήματα και συνδημιουργούν βιωματικά

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-kolonou/aggeliki-toumpanaki-crossovers/

Θέατρο Γκράβας

Δευτέρα 5 Ιουλίου, ώρα 21:00

Μουσική παράσταση «Λαϊκά τραγούδια της γειτονιάς» με τον Λάμπρο Καρελά και την Κατερίνα Τσιρίδου. Ο Λάμπρος Καρελάς και η Κατερίνα Τσιρίδου, μας ταξιδεύουν… με τα λαϊκά τραγούδια  στις γειτονιές της Ελλάδας, τραγουδούν ταυτόχρονα τον πόνο την χαρά, τον έρωτα, τον καημό της ξενιτιάς, αλλά και ένα κομμάτι του μεγαλείου της κάθε γειτονιάς.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/anoixto-theatro-gravas/lampros-karelas-katerina-tsiridou/

Παρασκευή 9 Ιουλίου, ώρα 21:00

Μουσικοθεατρική παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου από την ομάδα Athens Art. Ξεδιπλώνεται μπροστά μας η ιστορία μιας ηλικιωμένης Γυναίκας. Βλέπουμε τον χρόνο που τρέχει αδίστακτος δίχως να αφήνει χώρο για ζωή.

Προπώληση εισιτηρίων:  https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-gkravas/sonata-tou-selinofotos-tou-g-ritsou/

Πληροφορίες: www.opanda.gr στα τηλέφωνα 210-5284800, 210-5284854, και στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Γκράβας, 210-2011151, Facebook: https://www.facebook.com/Opanda.gr, Instagram: https://www.instagram.com/Opanda.gr