Στους γιορτινούς ρυθμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκεται κι επίσημα πια η πόλη της Θεσσαλονίκης, αφού την Πέμπτη (07/12) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την πλατεία Αριστοτέλους.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που πάτησε το κουμπί, για να ανάψει το δέντρο μαζί με τη μικρή Μαργαρίτα και τον μικρό Διαμαντή, μετέφερε θερμές ευχές για καλές γιορτές και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και προς τους χορηγούς που υποστηρίζουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο
Η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου πλαισιώθηκε με μια μοναδική συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε παρέα με τα παιδιά του, Γιώργο Κακοσαίο και Κατερίνα Κακοσαίου, ενώ guest εμφάνιση έκανε o Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Τη γιορτή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τις μελωδίες της.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους είναι ύψους 17 μέτρων, μεταφέρθηκε από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής και στολίστηκε με 100.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

Στο μεταξύ, στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς λειτουργεί κατά την εορταστική περίοδο χριστουγεννιάτικη αγορά σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Share This Story, Choose Your Platform!