Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Πύλου «Νέστωρ», από την Πέμπτη 22 μέχρι και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, συμμετείχε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με 4 αθλητές στην κατηγορία ILCA 4 και 7 αθλητές στην κατηγορία Οptimist.

Στους αγώνες είχαν δηλώσει συμμετοχή και στις δύο κατηγορίες, 102 ιστιοπλόοι από 10 ομίλους.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στην κατηγορία ILCA 4 αθλητές του ομίλου της Πάτρας κατέλαβαν την 1η  θέση γενικής όσο και 1η θέση στα κορίτσια η Δούσκα Όλγα -Θεοδώρα και 1η θέση στα αγόρια ο Δανιήλ Ευάγγελος, την 4η θέση στα κορίτσια η Αριάδνη Ντακουνάκη και την 6η θέση η Αρτεμις Καρτεζίνη. Στην κατηγορία Οptimist κατέκτησαν την 2η, 3η και 6η θέση της γενικής και αγοριών αντίστοιχα οι αθλητές Αργυρός Ιωάννης, Κουτσουρόπουλους Φίλιππος και Κουτσουρόπουλος Παναγιώτης. Στους αθλητές κάτω των 13 ετών 2η θέση ο Παναγιώτης Κουτσουρόπουλος.

Οι ανωτέρω αθλητές απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής στην πρόκριση της εθνικής ομάδας στις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Την αποστολή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών αποτελούσαν και οι αθλητές Μάριος Ματθαιόπουλος (27ος),  Λεωνίδας Αργυρός (31ος), Ιορδάνης Καρακαπιλίδης (38ος)   και Τηλεμαχος Πολυχρονόπουλος στα Optimist και συνόδευαν οι προπονητές Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου και Αριστοτέλης Κουλουμπής Καλογερόπουλος.

Share This Story, Choose Your Platform!