Τέχνες, Γράμματα, Πολιτισμός στην Ελλάδα

Τέχνες, Γράμματα, Πολιτισμός στην Ελλάδα

«Sissi’s Art Room» Χώρος Τέχνης

Κολοκοτρώνη 7
Κηφισιά, 145 62
website: https://www.sissisartroom.gr

Tηλ: 210623 1057
Email: [email protected] 
Facebook: https://www.facebook.com/sissisartroom

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΑ
Τρίτη 11:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
Τετάρτη 11:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
Πέμπτη 11:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
Παρασκευή 11:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
Σάββατο 11:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Share it!

Sissi’s Art Room

Το Sissi’s Art Room βρίσκεται πλέον στην οδό Κολοκοτρώνη 7, στην Κηφισιά (Εμπορικό Κέντρο Φοίνικες) και συνεχίζει να «αγκαλιάζει» την τέχνη με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Αναδεικνύει το έργο των σύγχρονων ελλήνων καλλιτεχνών, χωρίς να παρακάμπτει τη μακραίωνη ιστορία της ελληνικής τέχνης. «Η ιστορία δεν είναι για να την ξεχνάς».

Θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά στα εγκαίνια του νέου χώρου που φιλοξενεί και την πρώτη επίσημη έκθεση “MYTHO|PLASMA” με έργα του ανερχόμενου Χρήστου Κατσίνη, καθώς και έργα από την ιδιωτική μου συλλογή, φιλοξενούμενα, όπως και επιλεγμένα αντικείμενα τέχνης.

Sissi

Νέες καλλιτεχνικές  τάσεις μέσα από μία πρωτοποριακή ιδιωτική συλλογή και έναν καινοτόμο χώρο τέχνης στα βόρεια της Αθήνας, στην καρδιά της Κηφισιάς. Γράφει η Μαργαρίτα Καταγά

Οι ερευνητικές τάσεις των νέων, σύγχρονων καλλιτεχνών οι οποίοι αποτυπώνουν ολοκληρωμένα με πληθώρα διαφορετικών μέσων το συγκεχυμένο, τεταμένο και κατακερματισμένο  κοινωνικό-πολιτικό  πεδίο και τις δύσκολες εποχές που ζούμε, είναι το έναυσμα σκέψης για τον θεατή ως προς τι αποτυπώνεται ως καλλιτεχνική έκφραση και τι ταιριάζει στον ψυχισμό του, χάρη στον δημιουργό. Στο SISSI’S ART ROOM διαφαίνεται μια ολοκληρωμένη προσπάθεια προσέγγισης της βιωματικής εμπειρίας της ανθρώπινης κατάστασης μέσα από την τέχνη και μια ολοκληρωμένη σύλληψη του «συλλέγειν» με γνώμονα τόσο το σύγχρονο όσο και το κλασσικό και την παράδοση.

Η αρχική ιδέα του SISSI’S ART ROOM βασίζεται στην προέκταση του προσωπικού χώρου της ιδιοκτήτριας. Αποτέλεσε έναν υπέροχο χώρο συμβίωσης της συλλέκτριας Σίσσυς, των καλλιτεχνών, των έργων και του κοινού, έναν οργανισμό  που δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη τον σεβασμό και την συγκίνηση για την τέχνη.

Από τις 26 Νοεμβρίου 2022, όταν έγινε το επίσημο άνοιγμα του στην Κηφισιά το κοινό είχε την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί με την ιδιοκτήτρια την αγάπη της για την τέχνη. Στη συλλογή, συνδυάζονται όλες οι μορφές και οι τάσεις της τέχνης όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μέσα από το «νέο αίμα» των σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Το SISSI’S ART ROOM αποκτά τώρα και μια νέα διάσταση ως εκθεσιακός χώρος στο κέντρο της Κηφισιάς. Mε αφετηρία τη μαγεία των μυθικών κόσμων του εικαστικού  Χρήστου Κατσίνη στην ατομική του έκθεση “MYTHO|PLASMA” θα περιπλανηθούμε στον νεοσύστατο χώρο της Σίσσυς, εντός του Εμπορικού Κέντρου «Φοίνικες». Μια ιδιαίτερη ευκαιρία καλλιτεχνικής έκφρασης, ένα περιβάλλον τέχνης, διαλόγου και πειραματισμού γίνεται πραγματικότητα στην Κηφισιά.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

2023-05-08T07:53:55+00:0015 Φεβρουαρίου, 2023|Categories: Γκαλερί, ΝΕΑ, ΧΩΡΟΙ ΤΕΧΝΗΣ|0 Comments

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Go to Top