Τέχνες, Γράμματα, Πολιτισμός στην Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέχνες, Γράμματα, Πολιτισμός στην Ελλάδα

Braggart / γκαλερί σύγχρονης τέχνης

Website: https://www.braggart.gr/
Tηλ:
6908 622813, 6947 738099, 2492 024775
Email: [email protected]
Facebook: /braggart
Instagram: /braggart.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ώρες λειτουργίας

Share it!

Braggart / contemporary art gallery

H γκαλερί Braggart εισέρχεται δυναμικά στο σύμπαν της σύγχρονης τέχνης (2021) με στόχο να δημιουργήσει ένα νέο αφήγημα στην ελληνική και διεθνή εικαστική σκηνή με την προώθηση σύγχρονων νέων Ελλήνων καλλιτεχνών μέσω της διαδικτυακής προβολής τους. Φιλοδοξεί να δημιουργήσει νέες αναφορές στην παγκόσμια σκηνή και αγορά σύγχρονης τέχνης διαμορφώνοντας ένα καινούργιο ρεύμα όχι μόνο λόγω της πρωτοποριακής επιλογής έργων τέχνης και εικαστικών προσεγγίσεων αλλά και μέσω της ιδιαίτερης ψηφιακής παρουσίασης των καλλιτεχνών και των έργων τους.

Σε μια εποχή όπου η γρήγορη επικοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή μας και όπου η σύγχρονη ζωή και η δυναμική της είναι γεμάτη ευκαιρίες, η Braggart επικεντρώνεται στη διαδικτυακή παρουσίαση και πώληση έργων τέχνης με στόχο να δημιουργήσει πολλαπλές ευκαιρίες για τους καλλιτέχνες της και να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες τέχνης σε φιλότεχνους και συλλέκτες έργων τέχνης. Ειδικεύεται στην ελληνική σύγχρονη τέχνη και επικεντρώνεται στην προώθηση νέων Ελλήνων σύγχρονων εικαστικών δημιουργών με ιδιαίτερη έμφαση στη ζωγραφική, στη γλυπτική, στη φωτογραφία και στο design. Ζωγραφικά έργα σε καμβά, γλυπτά, φωτογραφία, αριθμημένα αντίτυπα, εικαστικά έργα που συνομιλούν με το τώρα και εκφράζουν την τέχνη του σήμερα, την κοινωνία, τις τάσεις του παρόντος και του παρελθόντος, πάντα με το βλέμμα στο μέλλον. Κάθε έργο της Braggart είναι επιμελημένο και επιλεγμένο για την εικαστική του ποιότητα και την αυθεντικότητα.

Συνδυάζοντας επίσης και την οργάνωση, υποστήριξη και προώθηση εικαστικών δράσεων μέσα από τη διοργάνωση διαδικτυακών και δια ζώσης εικαστικών εκθέσεων, η Braggart δίνει έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να έρθει σε πιο άμεση επαφή με την ελληνική σύγχρονη τέχνη δημιουργώντας νέες νοηματοδοτήσεις και συνδέσεις μεταξύ των καλλιτεχνών και των έργων τους και να αποκτήσει έργα νέων ταλέντων της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

Μέσω της παρουσίας της στην πλατφόρμα τέχνης Artsy, συνδέει τον κόσμο της παγκόσμιας τέχνης άμεσα με το φιλότεχνο κοινό και με τους καλλιτέχνες που εκπροσωπεί, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει παράλληλα και τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο των εικαστικών καθώς και να χαρτογραφήσει σχέσεις μεταξύ των έργων τέχνης με στόχο την επέκταση της αγοράς τέχνης και την ολιστική υποστήριξη των καλλιτεχνών.

Το ιδιαίτερο art shop της Braggart με επιλεγμένα αντικείμενα τέχνης Ελλήνων δημιουργών αποτελούν προτάσεις σύγχρονου design, διακόσμησης και μόδας, όλα κάτω από το πρίσμα της προώθησης της σύγχρονης αισθητικής και δημιουργίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Braggart online μέσω της φόρμας αλλά και μέσω email στο [email protected]

Ανδρονίκη Δασκάλου Γάτσιου (Owner-Founder)

Ζωή Δασκάλου (Interior Designer-Consultant)

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

2022-06-22T07:01:51+00:0018 Νοεμβρίου, 2021|Categories: Γκαλερί, ΝΕΑ, ΧΩΡΟΙ ΤΕΧΝΗΣ|0 Comments

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Go to Top